Top cele mai ieftine carduri de credit ianuarie 2017

Daca veti nevoie de un imprumut de valoare mai mica, cardurile de credit pot fi cea mai ieftina alegere. Daca vreti sa profitati de o reducere la vacanta mult visata, sau la abonamentul pentru intreg sezonul al echipei favorite atunci puteti aplica pentru un card de credit.

Pentru a va asigura ca nu platiti mai mult decat este necesar trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • nu imprumutati o suma mai mare decat aveti nevoie doar daca sunteti o persoana disciplinata financiar;
  • cititi contractul inclusiv anexele privind taxele si comisioanele, iar daca aveti intrebari cereti clarificari consilierului bancar;
  • nu apelati nicioadata la un card de credit pentru a va acoperi cheltuielile de la o luna la alta (veti plati dobanzi in ficare luna iar datoriile dumneavoastra vor creste);
  • asigurati-va ca achitati suma lunara minima  la timp pentru a nu plati penalizari.

Exista un numar foarte mare de carduri de credit pe piata, iar alegerea celui mai bun nu este usoara. Astfel cardul de credit trebuie sa raspunda nevoilor dumneavoastra: daca faceti multe cumparaturi online/offline sau achitati facturile cu cardul de credit atunci ar trebui sa alegeti un card care sa ofere puncte de loialitate pentru fiecare plata, daca doriti sa retrageti numerar de la ATM ar trebui sa alegeti un card cu dobanda mica pentru retrageri numerar, iar daca doriti sa cumparati produse in rate ar trebui sa alegeti un card care ofera  cumparaturi in ratae fara dobanda. In urma analizarii cardurilor de credit existenete pe piata, am selectionat 2 carduri de credit care sunt cele mai complete si pe care le recomandam.

1.Cardul de credit Star BT de la Banca Transilvania

2. Cardul de credit de la CEC Bank

In continuare vom prezenta un top al cardurilor de credit la inceputul anului 2017 (s-a luat in considerare dobanda maximala la bancile care au dobanzi diferite pentru cumparaturi si retragere bani de la ATM). Am luat in considerare cardurile de credit de la cele mai importante banci in functie de cota de piata pe care o detineau la finalul anului 2015. Unele banci pot avea conditii mai avantajoase daca detineti alte produse sau daca incasati salariul in contul lor.

 

 

 

Leave a Reply